Nieuws - Haulewelle

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom in Zwembad Haulewelle
Als bestuur van het zwembad willen we u graag weer in de gelegenheid stellen om uw abonnement(en) voor seizoen 2018 in de voorverkoop aan te schaffen. Heeft u het afgelopen jaar bij de aanvraag een emailadres opgegeven, dan zullen wij u via deze weg benaderen. In deze email zult u een bijlage aantreffen voor het aanvragen van abonnementen in de voorverkoop 2018. Daarnaast zullen we ook weer de formulieren aanbieden via de Haulerwijk van Februari en van Maart en via deze website.

U heeft de mogelijkheid om tot zondag 22 april aan te vragen. Na deze datum betaald u het normale tarief. Hoe kunt u het abonnement aanvragen:
1)    U kunt het gedownloade aanvraagformulier of het formulier uit de toegezonden email printen en vervolgens handmatig invullen en daarna inscannen en weer terugsturen, mogelijk ook met nieuwe ingescande foto’s, naar abonnementen@haulewelle.nl U dient vervolgens zelf het verschuldigde bedrag over te maken op het rekeningnummer van Stichting Zwembad Haulewelle ( NL14 RABO 0325 8017 54 ) onder vermelding van; uw naam, uw adres en type abonnement. Daarbij is het handig om bij het ophalen van de abonnementen een print van uw bankbetaling mee te nemen.

2)    U kunt het gedownloade aanvraagformulier of het formulier uit de toegezonden email opslaan op uw computer en vervolgens digitaal invullen en weer terugsturen, mogelijk ook met nieuwe ingescande foto’s, naar abonnementen@haulewelle.nl U dient vervolgens zelf het verschuldigde bedrag over te maken op het rekeningnummer van Stichting Zwembad Haulewelle ( NL14 RABO 0325 8017 54 ) onder vermelding van; uw naam, uw adres en type abonnement. Daarbij is het handig om bij het ophalen van de abonnementen een print van uw bankbetaling mee te nemen.

3)    U kunt het gedownloade aanvraagformulier of het formulier uit de toegezonden email printen en vervolgens handmatig invullen en daarna op één van de drie inleverdagen ( zie aanvraagformulier ) bij het zwembad afgeven, eventueel met nieuwe foto’s. ( foto kan ook op het zwembad gemaakt worden en direct ingeladen worden in abonnementenbestand.) U kunt dan aan het loket het verschuldigde bedrag pinnen of contant betalen.

4)    U kunt het aanvraagformulier uit de Haulerwijk knippen en vervolgens handmatig invullen en daarna op één van de drie inleverdagen ( zie aanvraagformulier ) bij het zwembad afgeven, eventueel met nieuwe foto’s. ( foto kan ook op het zwembad gemaakt worden en direct ingeladen worden in het abonnementenbestand. ) U kunt dan aan het loket het verschuldigde bedrag pinnen of contant betalen.

5)    U kunt het aanvraagformulier bij de volgende ondernemers ophalen vanaf 1 maart a.s.;
Donkerbroek:  CoopCompact Boonstra
Haule:              Groen Goed (Hans) Menken
Haulerwijk:      Coöp Supermarkt Reinders / Poiesz Supermarkt
Het formulier vervolgens handmatig invullen en daarna op één van de drie inleverdagen ( zie aanvraag-formulier ) bij het zwembad afgeven, eventueel met nieuwe foto’s. ( foto kan ook op het zwembad gemaakt worden en direct ingeladen worden in het abonnementenbestand.) U kunt dan aan het loket het verschuldigde bedrag pinnen of contant betalen.
Wilt u een andere betalingsafspraak maken? neem dan contact op met ons via receptiehaulewelle@gmail.com
Wij hopen u met deze mogelijkheden weer in staat te stellen uw abonnement(en) tegen een ongewijzigd en gereduceerd tarief te kunnen aanschaffen. Bij vragen kunt u mailen naar: abonnementen@haulewelle.nl

Met vriendelijke groet,
Het bestuur Stichting Zwembad Haulewelle

Renovatie Haulewelle
Het zwemseizoen start op 21 april 2018. Maar stil is het niet geweest rond het zwembad. Druk waren we met de zo gewenste renovatie van de energievoorziening van ons zwembad. Alles is intussen geplaatst en er wordt momenteel hard gewerkt aan de afwerking en gebruiksklaar maken van de installatie, die het zwembad duurzamer moet maken. Elke woensdag zijn er tal van vrijwilligers bezig met montage werkzaamheden en ook helpen ze de monteurs mee bij het plaatsen van de diverse objecten. Van diverse subsidiegevers mochten wij voor deze renovatie geld ontvangen. Het grootste bedrag kwam uit het fonds Ooststellingwerf namelijk € 101.562,00. Andere subsidieverstrekkers waren: RVO ISDE, EDS, Rabobank, Fonds Bercoop, Provincie, gift van de Vrienden van Haulewelle en om het geheel sluitend te krijgen wordt er een bedrag uit de eigen middelen gebruikt.
Onderstaand een aantal sfeerbeelden.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu