Nieuws - Haulewelle

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Discozwemmen op 31 augustus
Vrijdagavond 31 augustus draait DJ Tim vanaf 19:00 uur weer de nieuwste swingende hits in zwembad Haulewelle. Kijk hier de Flyer.

Zwembad Haulewelle verwelkomde 20.000 ste bezoeker
De 13 jarige Maaike Jonker uit Een-west is op donderdagmiddag 26 juli onthaald als de 20.000 ste bezoeker van dit seizoen. Door het mooie weer en onze 2 euro actie voor de avond, komen er veel meer bezoekers. Vooral dagjes mensen en een grote groep vroegzwemmers zorgden voor deze versnelde mijlpaal. Met nog ruim een maand te gaan en aanhouden mooi weer, wordt dit een heel mooi seizoen voor Haulewelle. Maaike komt zeker ook volgend seizoen terug, want zij ontving van voorzitter Gijsbert Hilhorst en badjuf Helga van den Berg een jaarabonnement voor seizoen 2019. Lees hier het artikel op de website van de Nieuwe Ooststellingwerver

Uitslag verloting
Op 20 juli is de trekking geweest van de verloting.
 
1e prijs: Ballonvaart  gevallen op lotnummer 3832
 
2e prijs: Levensmiddelenpakket gevallen op lotnummer 2410
 
3e prijs: Jaarabonnement 2019 gevallen op lotnummer 5092
 
4e prijs: 10-badenkaart 2018 of 2019 gevallen op lotnummer 6356
 
5e prijs: Badlaken gevallen op lotnummer 0160
 
 
Heeft u een winnend lot, dan graag even bellen met
Roel Wink, Hoofdweg Boven 28, Haulerwijk. Tel. 0630 22 39 25

Vrijwilligers Zwembad Haulewelle in het zonnetje gezet.
Op vrijdagmiddag 29 juni zijn onze vrijwillig toezichthouders en horeca vrijwilligers in het zonnetje gezet, bij de uitreiking van de vrijwilligers award. Op het Ooststellingwerfse gemeentehuis werden ze op de voorgrond gehaald, terwijl ze zich altijd op de achtergrond inzetten voor Haulewelle. De waardering bestond uit een mooie bos bloemen en een VVV-cadeaubon.Welkom in Zwembad Haulewelle
Het vernieuwde zwembad Haulewelle is op 21 april geopend. En wat was er een belangstelling, na de officiële opening op 14 april. Haulewelle is het duurzaamste zwembad in de regio, die totaal gasloos het zwemwater op een temperatuur brengt van 24 graden. Hard is er gewerkt afgelopen wintermaanden door proffesionals en vrijwilligers om tot dit fantastische resultaat te komen. Kom dus zelf kijken en zwemmmen dit seizoen !!!

Van diverse subsidiegevers mochten wij voor deze renovatie geld ontvangen. Het grootste bedrag kwam uit het fonds Ooststellingwerf namelijk € 101.562,00. Andere subsidieverstrekkers waren: RVO ISDE, EDS, Rabobank, Fonds Bercoop, Provincie, gift van de Vrienden van Haulewelle en om het geheel sluitend te krijgen werd er een bedrag uit de eigen middelen gebruikt.
Onderstaand een aantal sfeerbeelden.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu