Nieuws - Haulewelle

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vrijwilligers Zwembad Haulewelle in het zonnetje gezet.
Op vrijdagmiddag 29 juni zijn onze vrijwillig toezichthouders en horeca vrijwilligers in het zonnetje gezet, bij de uitreiking van de vrijwilligers award. Op het Ooststellingwerfse gemeentehuis werden ze op de voorgrond gehaald, terwijl ze zich altijd op de achtergrond inzetten voor Haulewelle. De waardering bestond uit een mooie bos bloemen en een VVV-cadeaubon.Welkom in Zwembad Haulewelle
Het vernieuwde zwembad Haulewelle is op 21 april geopend. En wat was er een belangstelling, na de officiële opening op 14 april. Haulewelle is het duurzaamste zwembad in de regio, die totaal gasloos het zwemwater op een temperatuur brengt van 24 graden. Hard is er gewerkt afgelopen wintermaanden door proffesionals en vrijwilligers om tot dit fantastische resultaat te komen. Kom dus zelf kijken en zwemmmen dit seizoen !!!

Van diverse subsidiegevers mochten wij voor deze renovatie geld ontvangen. Het grootste bedrag kwam uit het fonds Ooststellingwerf namelijk € 101.562,00. Andere subsidieverstrekkers waren: RVO ISDE, EDS, Rabobank, Fonds Bercoop, Provincie, gift van de Vrienden van Haulewelle en om het geheel sluitend te krijgen werd er een bedrag uit de eigen middelen gebruikt.
Onderstaand een aantal sfeerbeelden.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu