Nieuws - Haulewelle

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Disco - en spookzwemmen
Op vrijdagavond 25 augustus wordt het spannend in zwembad Haulewelle. Vanaf 20:30 uur wordt de verlichting aangepast en wordt het langzaam donker in en rond het bad. "Spoken" zullen dan bezit nemen van het bad. Durf jij het aan om dan te gaan zwemmen, op de klanken van leuke disco-dance muziek?

Zwemmen op maandagavond
Tot 3 september is Haulewelle door de weeks ook ieder avond geopend (zie openingstijden) Op maandagavond is het diepe gedeelte, onder de duikplanken, beschikbaar voor banenzwemmers en de zwemclub. De duikplanken zijn dan uiteraard gesloten. Recreatieve zwemmers kunnen gebruik maken van het ondiepe gedeelte van het bad.

Fonds Ooststellingwerf
Stichting Zwembad Haulewelle heeft voor de verduurzaming van het zwembad € 101.562,00 ontvangen uit het Fonds Ooststellingwerf. Het geld zal o.a. worden ingezet voor de vervanging van de ruim 20 jaar oude verwarmingsinstallatie en uitbreiding van de opwek van zonnestroom. Het streven is om geheel energie neutraal te worden in de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.ooststellingwerf.nl

Trekkingsuitslag verloting van 14 juli 2017
 
Eerste prijs:     Ballonvaart                    is gevallen op lotnummer: 1552
 
Tweede prijs:   Levensmiddelenpakket   is gevallen op lotnummer : 3186
 
Derde prijs:     Jaarabonnement             is gevallen op lotnummer : 1432
 
Vierde prijs:    10-badenkaart                 is gevallen op lotnummer : 5538
 
Vijfde prijs:     Badhanddoek                  is gevallen op lotnummer : 3920
 
Prijswinnaars kunnen zich melden bij de voorzitter van de Vrienden: Roel Wink 0630 22 39 25

45 Jaar Haulewelle
Op 29 juni was zwembad Haulewelle precies 45 jaar open. Al 45 jaar zwemplezier voor Haulerwijk en omgeving !! Om dit te vieren stond er voor elke bezoeker een kleine traktatie klaar.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu